Cheesecake Hawaiian
Cheesecake Hawaiian necesită aproximativ 8 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1246 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,36 USD pe porție. Dacă aveți ouă, lapte condensat, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cheesecake Hawaiian, Hawaiian Cheesecake Bites, și California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți crema de brânză, laptele condensat îndulcit, îndulcitorul, 1 cană nucă de cocos, lapte, 1/4 cană nuci pecan, ouă, extract de vanilie și sare împreună într-un bol până se omogenizează; se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este setată și rumenită ușor în jurul marginilor, 35 până la 40 de minute.
Refrigerați cheesecake 8 ore până peste noapte.
Întindeți ananasul zdrobit uniform peste cheesecake și acoperiți cu topping biciuit.
Presărați 3 linguri de nucă de cocos și 1 lingură de nuci pecan peste toppingul biciuit.