Cheesecake Gorgonzola cu nuci prăjite
Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 84 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, nuci măcinate, Brânză gorgonzola și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gorgonzola Linguine cu nuci prăjite, Paste de dovlecei Gorgonzola cu brânză cu nuci prăjite și pere Anjou coapte, și Cheesecake cu dovleac cu zahăr brun cu Bourbon și nuci prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325. Linie în afara tăvii cu arc, 9X3 inci cu folie de aluminiu rezistentă. Pulverizați în interiorul tigaiei cu spray de gătit; presărați nuci măcinate peste fund.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Adăugați ouă; bate doar până se omogenizează. Se amestecă smântâna, brânza și piperul doar până se omogenizează. Lingura uniform peste nuci în tigaie.
Locul springform în tigaie mare de prăjire; se toarnă apă fierbinte în tigaie până la un sfert plin.
Coaceți descoperit 40 până la 45 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Scoateți cheesecake-ul din tigaia de prăjire. Rulați cuțitul în jurul marginii cheesecake-ului pentru a slăbi. Se răcește complet la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Scoateți partea din tigaie.
Se ornează cu nuci prăjite.