Cheesecake elegant cu rubarbă
Cheesecake elegant cu rubarbă necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 390 de calorii , 6 g de proteine și 38 g de grăsime fiecare. Pentru 1,3 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită îndulcitor fără calorii splenda®, cremă de brânză, ouă și rubarbă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor spectaculos de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă Fava și Spanac Elegantă , Ziua Recunoștinței Elegantă, Intima și Chevre Cheesecake Cu Compot de Rubarbă și Fistic confiați .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mediu, combinați 1 cană de făină, 1/4 cană de îndulcitor granulat SPLENDA® și 1/2 cană de unt.
Se amestecă până se sfărâmiciază și se tamponează în fundul unei tavi arcuite de 9 inch.
Într-un castron mediu, amestecați rubarba tocată, 1/2 cană de îndulcitor granulat SPLENDA® și 1 lingură de făină.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mare, bate crema de brânză și 1/2 cană de îndulcitor granulat SPLENDA® până devine cremoasă. Bateți ouăle pe rând.
Se toarnă peste rubarba fierbinte din tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când umplutura este fixată. Acoperiți cu topping cu smântână cât este încă fierbinte.
Pentru a face toppingul cu smântână: într-un castron mic, combinați 1 cană de smântână, 2 linguri de îndulcitor granulat SPLENDA® și 1 linguriță de vanilie.
Se amestecă bine și se întinde deasupra prăjiturii.