Cheesecake de Paște cu sos de căpșuni
O porție conține 554 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de firimituri de biscuiți macaroon cu nucă de cocos, căpșuni, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Paște, Cheesecake De Paște, și Cheesecake De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile de prăjituri și margarina; apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tigaiei springform pulverizate cu spray de gătit.
Între timp, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați coaja; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Coaceți 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați 4 ore.
Se amestecă căpșunile în blender până se omogenizează; tulpina. Se amestecă sucul de portocale și zahărul rămas.
Se servește lingură peste felii de cheesecake.