Cheesecake De Marmură Cu Migdale De Ciocolată
Chocolate Almond Marble Cheesecake necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 10 porții cu 662 calorii, 9g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cremă de brânză, ouă, ciocolată dulce-amăruie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake De Marmură Cu Migdale De Ciocolată, Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată, și Cheesecake Cu Marmură De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mediu, combinați firimiturile de prăjituri, migdalele, 1/4 cană de zahăr și untul topit.
Se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și la jumătatea părților laterale ale unei tigaie cu arc de 10 inci.
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Îndoiți extractul de migdale și smântâna.
Se toarnă 1 1/2 căni din umplutură într-un castron mai mic. Se amestecă ciocolata topită în vasul mai mic, apoi se pliază ușor înapoi în umplutură simplă.
Se toarnă în crustă. Cu vârful unui cuțit, rotiți umplutura pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute. Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor timp de 1 oră, cu ușa închisă. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte.