Cheesecake de dovleac și Cannolis de ciocolată
Cheesecake de dovleac și Cannolis de ciocolată necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 679 calorii, 8g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă, chipsuri de ciocolată semidulce, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 40%. Încercați Cannolis De Dovleac, Skinny Plăcintă Cu Dovleac Cannolis, și Cannolis De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați chipsurile de ciocolată într-un vas mare de metal așezat peste o oală cu apă clocotită (un cazan dublu). Lăsați ciocolata să se topească, cu agitare minimă, 5 până la 7 minute. Luați fiecare coajă de cannoli și înmuiați fiecare capăt al cochiliei în ciocolată. Lăsați excesul de ciocolată să se scurgă și așezați cojile pe o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament sau un suport de sârmă, astfel încât să nu se lipească.
Bateți untul în vasul unui mixer electric prevăzut cu un atașament de măturică până când are o culoare deschisă și galben pal.
Adăugați crema de brânză și bateți până se combină bine.
Adăugați piureul de dovleac, zahărul cofetarilor, condimentele și sucul de lămâie.
Se amestecă până se combină bine.
Așezați umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf de dimensiuni medii. Se răcește pentru a permite umplerea cheesecake-ului să se întărească, 15 până la 20 de minute. Când amestecul este ferm, introduceți umplutura în cojile de cannoli înmuiate în ciocolată.