Cheesecake De Curcan Rămas
Restul de Cheesecake de curcan necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 253 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de umplutură, curcan prăjit, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, Supă simplă de tăiței de curcan și încă 7 resturi de supă de curcan, și Resturi De Curcan? Încercați acest curcan picant ușor și chili de fasole Pinto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați umplutura și 1 lingură de sos într-un castron. Apăsați umplutura în partea de jos a unei tigaie de 9 inci.
Bateți crema de brânză, brânza ricotta, ouăle și 3 linguri de sos cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Îndoiți curcanul tăiat cubulețe. Puneți umplutura în tigaia pentru plăcintă.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 35 de minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți partea superioară a cheesecake-ului cu sosul de afine.