Cheesecake de ciocolată pentru doi
Această rețetă servește 2 și costă 2,61 USD pe porție. O porție conține 671 calorii, 9g de proteine, și 45g de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de firimituri de cracker graham, cremă de brânză, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Tort De Brânză Cu Ciocolată Învârtit Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. căptușiți în interiorul unei tigaie mici cu folie de aluminiu antiaderentă, lăsând o mică surplombă pentru ridicare.
Se amestecă împreună firimiturile, zahărul și untul; apăsați amestecul în fundul tigaiei căptușite.Folosind cuptor cu microunde sau cazan dublu, topiți chipsurile de ciocolată într-un bol de amestecare de dimensiuni medii (2 litri), combinați ciocolata topită și crema de brânză; bate până se amestecă bine. Bateți în zahăr și extract de vanilie.
Adăugați albușul de ou și amestecați până se omogenizează.Lingură aluat de ciocolată peste crusta de cracker graham;
Așezați mini tigaia într-o tigaie pătrată (8 sau 9 inch) și turnați apă caldă în tigaia pătrată, astfel încât să vină la jumătatea părții tăvii.
Coaceți la 325 de grade F. timp de 30 de minute.
Scoateți tigaia din apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei – aproximativ o oră.
Se transferă la frigider și se răcește timp de 3 sau mai multe ore. Cu aproximativ o oră înainte de servire, întindeți frisca deasupra cheesecake-ului.Când este gata de servit, apucați folia și ridicați cu grijă cheesecake-ul din tigaie.
Așezați pe o tăietură și feliați în două bucăți pătrate.
Așezați fiecare bucată pe un vas și acoperiți cu căpșuni proaspete.