Cheesecake Danez Cu Mere

Cheesecake Danez Cu Mere
Cheesecake-ul danez cu mere este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 369 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, scorțișoară măcinată, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Cheesecake Danez Cu Mere, Scorțișoară Zahăr Apple Cheesecake Daneză, și Cheesecake Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluat: într-un castron mic, combinați 1 cană de făină, 1/2 cană de migdale măcinate și 1/4 cană de zahăr; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați extract. Formați aluatul într-o bilă, apăsați ușor aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei forme de arc sau a unei tigaie de tort de 9 inci. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Pentru a face umplutura: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, bateți crema de brânză, 1/4 cană de zahăr și crema de tartru până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Adăugați ou; bate la minim doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Pentru a face topping: într-un alt castron de dimensiuni medii, combinați zahărul brun, 1 lingură de făină și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați mere și amestecați până se acoperă. Lingură peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
8
Se presară cu 1/3 cană de migdale tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
9
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 40-45 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista