Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă Mai Sănătoasă
Cheesecake de zmeură de ciocolată albă mai sănătoasă necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 657 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți unt, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Zmeură Și Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Acoperiți exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu straturi duble de folie de aluminiu.
Amestecați împreună firimiturile de prăjituri, 1 lingură de zahăr și untul topit într-un bol. Apăsați amestecul în partea de jos a tigaie.
Combinați zmeura, 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea până când sosul este gros, aproximativ 5 minute. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta semințele.
Topiți chipsurile de ciocolată albă cu lapte într-un bol metalic peste o tigaie cu apă fierbinte, amestecând ocazional până se omogenizează.
Se amestecă împreună brânza Neufchatel și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând. Se amestecă în extract de vanilie și ciocolată albă topită.
Se toarnă jumătate din aluat peste crustă. Se toarna 3 linguri de sos de zmeura peste aluat.
Se toarnă restul de aluat de cheesecake în tigaie și se adaugă încă 3 linguri de sos de zmeură peste aluat. Rotiți aluatul cu vârful cuțitului pentru a crea un efect marmorat.
Așezați tigaia într-o tigaie de prăjire și umpleți tigaia de prăjire cu apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea drumului în afara tigaiei.
Coaceți în preîncălzit până când umplerea este setată, 55 până la 60 de minute. Se răcește complet. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 8 ore înainte de a scoate din tigaie.
Se servește cu sosul de zmeură rămas.