Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă
Cheesecake cu zmeură de ciocolată albă necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 760 calorii. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână smântână jumătate și jumătate, firimituri de prăjituri cu ciocolată, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Rețete similare includ Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, Cheesecake Cu Zmeură De Ciocolată Albă, și Cheesecake Cu Zmeură Și Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de biscuiți, 3 linguri de zahăr și untul topit. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inch.
Într-o cratiță, combinați zmeura, 2 linguri zahăr, amidon de porumb și apă. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți 5 minute sau până când sosul este gros. Se strecoară sosul printr-o strecurătoare de plasă pentru a îndepărta semințele.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-un castron metalic peste o tigaie cu apă clocotită, topiți chipsurile de ciocolată albă cu jumătate și jumătate, amestecând ocazional până se omogenizează.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză și 1/2 cană de zahăr până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Se amestecă în vanilie și ciocolată albă topită.
Se toarnă jumătate din aluat peste crustă. Lingură 3 linguri sos de zmeură peste aluat.
Turnați restul de aluat de cheesecake în tigaie și, din nou, puneți 3 linguri de sos de zmeură deasupra. Rotiți aluatul cu vârful unui cuțit pentru a crea un efect marmorat.
Coaceți timp de 55 până la 60 de minute sau până când umplutura este setată. Se răcește, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 8 ore înainte de a se scoate din tigaie.
Se servește cu sosul de zmeură rămas.