Cheesecake Cu Vârtej De Dovleac

Cheesecake Cu Vârtej De Dovleac
Cheesecake-ul cu vârtej de dovleac necesită aproximativ 8 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 501 calorii, 8g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, gălbenușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Chow. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake Cu Dovleac, și Cheesecake Cu Vârtej De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați gingersnaps în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până când este foarte fin, aproximativ 20 de secunde (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni). Opriți motorul, adăugați untul topit și pulsați până se combină.Alternativ, așezați gingersnaps într-o pungă de plastic resigilabilă, apăsați aerul și sigilați. Folosind un sucitor, zdrobiți fursecurile în firimituri uniforme fine, apoi transferați într-un castron mediu, adăugați untul topit și amestecați până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați amestecul de firimituri în tigaia pregătită și, folosind fundul unei căni de măsurare, apăsați-l uniform în partea de jos și trei sferturi din partea laterală.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți crusta până când este parfumată și ușor întunecată la culoare, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați tigaia pe o grătar și lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute.Între timp, întindeți dovleacul pur și simplu într-un strat subțire și uniform pe o farfurie mare. Acoperiți cu un strat cvadruplu de prosoape de hârtie și apăsați până când prosoapele sunt saturate de umiditate (nu vă faceți griji—nu se vor lipi de pur și simplu). Îndepărtați prosoapele de hârtie și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați dovleacul într-un castron mic, adăugați scorțișoara, sarea, nucșoara și cuișoarele și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Când crusta este gata, amestecați zahărul și făina într-un castron mediu și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați crema de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la minim, turnați amestecul zahăr-făină și bateți până se încorporează. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și partea inferioară a bolului și a paletei.Cu mixerul la foc mic, adăugați vanilia și apoi turnați încet smântâna; se amestecă până se combină. Ținând mixerul la foc mic, adăugați gălbenușurile pe rând, apoi ouăle întregi pe rând, permițând fiecăruia să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul ocazional pentru a răzui părțile laterale și fundul vasului și paleta, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă 3 căni de aluat într-un castron mediu sau o cană de măsurare și se rezervă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați amestecul de dovleac condimentat în aluatul rămas în mixer și bateți la viteză mică până când se încorporează uniform.Folosind o lingură mare, dollop jumătate din aluat simplu rezervat în crusta răcită în mai multe locuri. Dollop jumătate din aluat de dovleac peste și între aluat simplu. Puneți aluatul simplu rămas peste aluatul de dovleac. Terminați cu aluatul de dovleac rămas, așezându-l peste aluatul simplu. Trageți un cuțit prin aluat în opt cifre pentru a crea un model marmorat, având grijă să nu deranjați crusta. Bateți ușor partea inferioară a tigaiei cu formă de arc pe o suprafață plană de câteva ori pentru a uniformiza partea superioară a cheesecake-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Coaceți până când marginile tortului se rumenesc ușor și centrul este abia setat, aproximativ 55 până la 65 de minute (centrul tortului va apărea în continuare jiggly). Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și așezați-l pe un suport de răcire. Rulați un cuțit subțire și ascuțit în jurul marginii interioare a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Așezați o foaie de copt peste cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
13
Lăsați-l să se răcească, îndepărtând cu grijă foaia de copt o dată sau de două ori pentru a șterge orice condens care s-a format pe partea inferioară, până când tigaia cu formă de arc este călduță la atingere, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Scoateți foaia de copt și refrigerați tortul până la răcire, cel puțin 4 ore sau până la 3 zile. Pentru a servi, deblocați și scoateți inelul exterior al tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista