Cheesecake cu trufe de ciocolată
Cheesecake cu trufe cu ciocolată durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 535 de calorii , 8 g de proteine și 38 g de grăsimi . Pentru 1,3 USD per porție , primești un desert care servește 12. Mergeți la magazin și cumpărați frișcă și pupituri de ciocolată, unt, firimituri de napolitană de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Cheesecake cu trufe cu ciocolată , Cheesecake cu trufe cu ciocolată și Cheesecake cu trufe cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de napolitană și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2 în sus părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Se coace la 350° timp de 10 minute. Se răcește pe un grătar. Reduceți căldura la 325°.
Pentru umplutură, topește chipsurile de ciocolată într-o cratiță grea mică sau într-un cuptor cu microunde; se amestecă până la omogenizare.
Se ia de pe foc; se adauga smantana si se amesteca bine. Pus deoparte. Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați cacao și bateți bine.
Adăugați ouăle; bate la mic doar până se combină. Se amestecă amestecul de vanilie și ciocolată rezervat până se omogenizează.
Se toarnă peste crustă. Întoarceți tava pe tava de copt.
Coaceți timp de 45-50 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Pentru topping, topește chipsurile de ciocolată într-o cratiță grea sau într-un cuptor cu microunde, amestecă până se omogenizează. Se amestecă smântâna și vanilia; amesteca bine.
Întindeți peste umplutură. Se răcește tava pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tigaii. Chiar înainte de servire, se ornează cu frișcă și sărutări în miniatură de ciocolată, dacă se dorește. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Cheesecake în meniu? Încercați să combinați cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Snake River Late Harvest Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Snake River Riesling de recoltă târzie]()
Snake River Riesling de recoltă târzie
Făcut din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru de desert original. Anul nostru 2011 are un nas de limead cu o notă de minerale și un final de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.