Cheesecake cu rom și ciocolată
Cheesecake cu rom și ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.56 pe portie. O porție conține 564 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți tofu, pudră de cacao, ulei de semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, și California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C.) Într-un castron mediu, combinați migdalele măcinate și făina integrală de grâu.
Tăiați margarina până se formează un aluat. Apăsați aluatul în partea de jos și la jumătatea drumului în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Într-un blender sau robot de bucătărie, zdrobiți tofu.
Adăugați zahăr, cacao, ulei, lapte de soia, rom și vanilie. Procesați până când este neted și cremos.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 75 de minute sau până când umplutura este setată. Se lasă să se răcească pe un raft și apoi se răcește bine la frigider înainte de a încerca să se scoată din tigaie.