Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere

Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere
Honey Ricotta Cheesecake necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă ați achiziționat biscotti, coajă de portocală, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere, Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere, și Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înfășurați exteriorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu 2 straturi de folie rezistentă. Măcinați fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri peste fundul (nu părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați bine, oprind mașina ocazional și răzuind părțile laterale ale vasului de lucru. Amestecați mierea și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați ouăle și pulsați doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
12
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 5 minute (tortul va deveni ferm când este rece).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Transferați tortul într-un raft și răciți 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
14
Tăiați tortul în pene și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista