Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere
Honey Ricotta Cheesecake necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă ați achiziționat biscotti, coajă de portocală, ricotta de lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere, Cheesecake Cu Ricotta Cu Miere, și Clătite cu miere și Ricotta din floare de portocal crud din grâu integral adaptate din clătitele cu miere și ricotta din grâu integral Donna Hay de la "Fresh and Light" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înfășurați exteriorul unei tigaie cu arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu 2 straturi de folie rezistentă. Măcinați fin biscotti într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile sunt umezite. Apăsați amestecul de firimituri peste fundul (nu părțile laterale) ale tigaiei pregătite.
Coaceți până când crusta este aurie, aproximativ 15 minute. Răciți crusta complet pe un suport de răcire.
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie curat până se omogenizează.
Adăugați crema de brânză și zahărul și amestecați bine, oprind mașina ocazional și răzuind părțile laterale ale vasului de lucru. Amestecați mierea și coaja de portocală.
Adăugați ouăle și pulsați doar până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de brânză peste crusta din tigaie.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră și 5 minute (tortul va deveni ferm când este rece).
Transferați tortul într-un raft și răciți 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 8 ore și până la 2 zile.
Tăiați tortul în pene și serviți.