Cheesecake Cu Ouă Cu Crustă De Ghimbir
Această rețetă face 12 porții cu 539 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cremă de brânză cu 3 grăsimi mai puțin, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cheesecake cu ouă cu crustă de ghimbir, Cheesecake de dovleac cu crustă de ghimbir, și Cheesecake cu căpșuni cu crustă de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente; apăsați amestecul pe fundul unei tigaie cu arc de 10 inci.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați 1 1/2 căni de ouă și bateți până se omogenizează. Îndoiți în 2 căni de zahăr pudră și 2 lingurițe. făină; se toarnă cu grijă amestecul de brânză cremă în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să stea în cuptor, cu ușa închisă, 1 oră.
Scoateți-l pe grătar și lăsați-l să se răcească complet. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Bateți frișca cu viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide; pliați în 1/2 cană de ouă rămasă.
Întindeți amestecul uniform deasupra cheesecake-ului răcit și garnisiți, dacă doriți.