Cheesecake cu nucă de cocos în 3 pași PHILADELPHIA

Cheesecake cu nucă de cocos în 3 pași PHILADELPHIA
Această rețetă servește 10 și costă 98 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 418 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de crustă de cracker graham gata de utilizare, cremă de nucă de cocos, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați PHILADELPHIA Cheesecake în 3 pași, PHILADELPHIA 3-pas cheie Lime Cheesecake, și PHILADELPHIA Cheesecake cu dovleac în 3 pași pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți crema de brânză, crema de nucă de cocos, zahărul și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
CuptorCuptor
2
Adăugați ouă; se amestecă doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Coaceți 40 de minute sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Se da la frigider 3 ore sau peste noapte. Se acoperă cu topping bătut și nucă de cocos prăjită chiar înainte de servire. Păstrați restul de cheesecake la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista