Cheesecake cu nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune

Cheesecake cu nucă de cocos cu glazură de fructe de pasiune
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 647 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, biscuiți graham, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Fructe De Pasiune, Cheesecake cu ananas și fructe de pasiune, și Nu Coaceți Cheesecake Cu Fructe De Pasiune.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. amestecați toate ingredientele în procesor până când sunt măcinate fin și lipite între ele, 1 până la 2 minute. Apăsați amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 2 1/2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 până la 3 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți crusta până la aur, 14 până la 15 minute. Crusta rece pe raft. Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă crema de brânză în procesor până se omogenizează, răzuind părțile laterale și fundul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr. Folosind porniri / opriri, procesați pentru a amesteca, răzuind părțile laterale și fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
3
Adăugați cremă de nucă de cocos, vanilie și sare; amestecați 20 de secunde, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
VanilieVanilie
SareSare
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat; proces pentru a amesteca după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se toarnă umplutura în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Coaceți cheesecake 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Coaceți până lacentrul este setat ușor, cu aproximativ 1 oră și 35 de minute mai mult. Opriți cuptorul. Păstrarea ușa închisă, tort rece în cuptor 1 oră. Prajitura la frigider, neacoperita, cel putin 12 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se pun 2 lingurite de apa intr-o cana mica; se presara gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
2
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
3
Așezați o strecurătoare mică peste o cană de măsurare cu 2 căni. Rezervați 1 fruct de pasiune pentru compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
4
Tăiați fructele pasiunii rămase în jumătate, câte 1 și lingurați fructele (inclusiv semințele) în strecurătoare. Folosind spatula din cauciuc flexibil, apăsați până când 1/2 cană pulpă (fructe și sucuri) este eliberată în ceașcă. Rezervați câteva semințe din filtru pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se toarnă 1/2 cană pulpă de fructul pasiunii într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se amestecă în 2 linguri plus 2 lingurițe de zahăr. Se amestecă la foc mic până când zahărul se dizolvă și se formează bule la marginea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă 1 minut pentru a se dizolva. Se răcește 10 minute; se toarnă în centrul de cheesecake. Rotiți și înclinați tortul până când glazura se întinde uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Presărați semințe rezervate peste glazură. Chill tort pentru a seta glazura, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SemințeSemințe
9
Combinați mango tăiat cubulețe, ananas, fructe stea și restul de 1 lingură de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
AnanasAnanas
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Se amestecă fructe (inclusiv semințe) din 1 fruct de pasiune rezervat. Răciți compotul până când este gata de utilizare, până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
CompotCompot
FructeFructe
SemințeSemințe
11
Tăiați în jurul laturilor pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Tăiați cheesecake-ul în pene.
14
Se servește cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateExpert
Gata În19 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista