Cheesecake Cu Nuci Pecan
Pecan Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 273 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de produs de brânză cremă de proces, alternativă de cremă fără grăsimi din carton, brânză de vaci din carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Placinta Cu Branza Pecan, Placinta Cu Branza Pecan, și Placinta Cu Branza Pecan.
Instrucțiuni
Acoperiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; se presară cu firimituri de napolitane de vanilie.
Așezați brânza de vaci în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați cremă de brânză și următoarele 5 ingrediente; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un castron mare.
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteza mare a unui mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Îndoiți amestecul de albuș de ou bătut și 2 linguri de nuci pecan în amestecul de brânză cremă. Lingură în tigaie pregătită.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până aproape gata.
Scoateți din cuptor; creșteți temperatura la 37
Combinați smântâna și restul de 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr, amestecând până se omogenizează.
Întindeți amestecul deasupra cheesecake-ului.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți bine.
Se presară cu restul de 1 lingură de nuci pecan.