Cheesecake Cu Migdale De Căpșuni

Cheesecake Cu Migdale De Căpșuni
O porție conține 895 calorii, 22g de proteine, și 82G de grăsime. Dacă $3.48 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheesecake cu migdale de căpșuni ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină de migdale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 227 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Cheesecake Cu Brânză De Capră Cu Migdale De Căpșuni, Cheesecake cu smochine și migdale, și Almond Joy" Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați grătarul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți-l la 275 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți fructele de pădure pe o foaie de copt și presărați-le cu 3 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până când boabele și zahărul încep să se caramelizeze, aproximativ 1 oră. Urmăriți-le cu atenție după primele 30 de minute, scoțându-le din cuptor la orice semn de arsură (folosiți nasul!). Odată ce boabele sunt gata, lăsați-le să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați fructele de pădure și tot siropul lor într-un robot de bucătărie. Se pulsează până când au o textură tocată grosier și se lasă deoparte. Măriți cuptorul la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați făina de migdale cu 3 linguri de unt topit și 1 lingură de zahăr, amestecând bine. Apăsați ferm în partea de jos a unei tigaie cu arc de 9 inci și coaceți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în timp ce pregătiți restul de cheesecake.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Puneți o oală mare cu apă să fiarbă pe plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați cremă de brânză, CR aproxormme fra FRA și 3 linguri de unt la temperatura camerei în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză mică până când este cremos și bine amestecat, aproximativ 1 minut. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet zahărul rămas, bătând până la neted și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Măriți viteza mixerului la mediu-scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați ouăle pe rând, bătând până când fiecare este complet încorporată înainte de a adăuga următoarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Adăugați gălbenușurile de ou dintr-o dată, bătând din nou până se amestecă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
12
Adăugați extract de migdale, făină, sare și coajă de lămâie, bătând încă 30 de secunde. Opriți mixerul și pliați căpșunile cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Rapiți ferm tigaia pe un blat de câteva ori pentru a elibera orice bule de aer. Lăsați aluatul să se odihnească timp de 5 minute, apoi rapiți de câteva ori pentru a forța orice bule care se ascundeau mai adânc în aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Dacă utilizați o tigaie pentru tort cu fundul detașabil, înfășurați în siguranță fundul și părțile laterale ale tigaiei în folie de aluminiu—foile mari de folie comercială funcționează bine pentru acest lucru, deoarece înfășoară întreaga tigaie cu o singură foaie, împiedicând orice să se scurgă înăuntru sau afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
15
Așezați tigaia într-o tigaie mare și umpleți tigaia cu suficientă apă clocotită pentru a ajunge la 3/4 din partea laterală a tigaiei. Glisați tigaia în cuptor și coaceți până când centrul este abia setat, dar încă se agită când este agitat, aproximativ 90 de minute. Scoateți cu grijă tigaia de tort din tigaia de prăjire și puneți-o pe un suport de răcire. Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1
Combinați căpșunile tocate cu zahărul și aruncați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Lăsați să stea 30 de minute. Dacă doriți un sos mai fin, pulsați de câteva ori în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Odată ce tortul este rece, eliberați-l de pe părțile laterale ale tigaiei cu arc. Glisați tortul în frigider și răciți timp de 2 până la 3 ore. Feliați și serviți, garnisiți cu o lingură de topping de căpșuni și o stropire de migdale prăjite tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista