Cheesecake Cu Mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 516 calorii. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $1.22 pe portie. Un amestec de unt, extract de vanillan, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă de la Cookie Madness are 778 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Mentă, Cheesecake Cu Mentă, și Cheesecake Cu Mentă.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie într-o pungă cu fermoar cu sucitor, zdrobiți fursecurile.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul și apăsați în fundul unei tigaie rotunde de 9 inci. Se răcește până se pregătește use.In un castron metalic, bateți smântâna și setați aside.In o cratiță, combinați apa rece și gelatina. Se pune focul la mediu și se amestecă până se dizolvă gelatina.
Eliminați din heat.In într-un bol de amestecare, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt netede și cremoase. Bateți amestecul de gelatină, laptele și vanilia. Se amestecă chipsurile de mentă. Îndoiți frisca.
Se toarnă amestecul de brânză peste crustă și se răcește câteva ore sau până când este ferm.