Cheesecake Cu Lămâie Vegană
Vegan Lemon Cheesecake este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 202 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crusta de plăcintă, amidon de porumb, tofu de mătase și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Go Dairy Free. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Lămâie Vegană, Cheesecake Cu Lămâie Vegană, și Lemon Turmeric Vegan Cheesecake Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.
Puneți tofu de mătase și cremă de brânză vegană în robotul de bucătărie. Procesați timp de 1 minut, apoi adăugați zahăr. Procesați până la omogenizare și nu rămân granule de zahăr, 3-5 minutes.In un castron mic, combinați sucul de lămâie și extractul de migdale.
Bateți în amidon de porumb.
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie și se procesează până se omogenizează.
Se toarnă în crusta pregătită și se coace timp de 45 de minute.Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 2 ore, apoi se dă la frigider peste noapte.