Cheesecake Cu Lichior De Alune
Cheesecake cu lichior de alune necesită aproximativ 13 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 786 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți alune înmuiate în ciocolată, smântână, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake Cu Lichior De Alune, Ciocolată Caldă Cu Lichior De Alune, și Lichior De Alune De Casă – Fără Zahăr.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul topit. Se amestecă bine pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se unge părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc pentru amestecul de cheesecake.
Pentru umplutură: într-un mixer de suport, bateți crema de brânză. Răsturnați părțile laterale ale bolului de mai multe ori.
Adăugați zahărul și bateți-l mai mult; răzuind părțile laterale o dată sau de două ori.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând între fiecare adăugare, până când se combină bine.
Se amestecă smântâna cu viteză lentă în timp ce se toarnă lichiorul de alune în castron într-un flux lent.
Înfășurați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc cu folie de aluminiu. Răzuiește umplutura pe crusta de ciocolată din tigaie. Înfășurați exteriorul tigaiei în 3 straturi de folie de aluminiu grea și puneți-o într-o tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia exterioară pentru a veni la jumătatea drumului.
Coaceți timp de 1 oră. Cheesecake-ul ar trebui să fie așezat în jurul marginilor, dar încă puțin jiggly în mijloc.
Permiteți configurarea peste noapte. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii și deschideți tigaia cu formă de arc. Decorați partea superioară a cheesecake-ului cu picături de ciocolată și alune înmuiate în ciocolată.