Cheesecake Cu Lichior De Alune
O porție conține 786 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, smântână, lichior de alune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Caldă Cu Lichior De Alune, Lichior De Alune De Casă – Fără Zahăr, și Limoncello Lichior Plus Cheesecake Pătrate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul topit. Se amestecă bine pentru a combina. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se lasă să se răcească ușor, apoi se unge părțile laterale ale tigaiei cu formă de arc pentru amestecul de cheesecake.
Pentru umplutură: într-un mixer de suport, bateți crema de brânză. Răsturnați părțile laterale ale bolului de mai multe ori.
Adăugați zahărul și bateți-l mai mult; răzuind părțile laterale o dată sau de două ori.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând între fiecare adăugare, până când se combină bine.
Se amestecă smântâna cu viteză lentă în timp ce se toarnă lichiorul de alune în castron într-un flux lent.
Înfășurați partea inferioară a tigaiei cu formă de arc cu folie de aluminiu. Răzuiește umplutura pe crusta de ciocolată din tigaie. Înfășurați exteriorul tigaiei în 3 straturi de folie de aluminiu grea și puneți-o într-o tigaie mai mare.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia exterioară pentru a veni la jumătatea drumului.
Coaceți timp de 1 oră. Cheesecake-ul ar trebui să fie așezat în jurul marginilor, dar încă puțin jiggly în mijloc.
Permiteți configurarea peste noapte. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii și deschideți tigaia cu formă de arc. Decorați partea superioară a cheesecake-ului cu picături de ciocolată și alune înmuiate în ciocolată.