Cheesecake Cu Ierburi Și Ricotta Cu Pesto De Roșii Prăjite
Această rețetă servește 6. O porție conține 352 calorii, 19g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de busuioc, piper, roșii coapte cu viță de vie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Gnocchi Ricotta Cu Ierburi Cu Sos Rapid De Roșii, Pizza cu roșii de moștenire cu Ricotta Pesto bătută, și Paste cu roșii Cherry, kale, ricotta și pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F și ungeți ușor o tigaie adâncă de 8 inci cu fundul liber.
Puneți ricotta, parmezanul și gălbenușurile de ou într-un robot de bucătărie și amestecați până la neted și cremos.
Transferați amestecul de ricotta într-un bol mare de amestecare și amestecați busuiocul, oregano, arpagicul și sarea, apoi condimentați cu mult piper proaspăt măcinat.Bateți albușurile într-un castron separat până când vor forma vârfuri rigide. Folosind o lingură mare de metal, pliați ușor albii în amestecul de ricotta până se combină. Puneți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul. Puneți tigaia pe o foaie de biscuiți și coaceți timp de aproximativ 1 oră până când se ridică, se fixează și se aprinde auriu.La aproximativ 30 de minute după ce ați introdus cheesecake-ul la cuptor, începeți pesto-ul de roșii prăjite.
Puneți roșiile sferturi într-o tigaie cu 2 linguri de ulei și condimentați după gust, apoi întoarceți roșiile în ulei.
Puneți-le la cuptor cu cheesecake și prăjiți-le timp de 30 de minute, sau până când sunt moi și ușor încrețite.
Scoateți roșiile și cheesecake-ul din cuptor și lăsați cheesecake-ul să se răcească ușor în timp ce faceți pesto.
Puneți roșiile prăjite, roșiile uscate la soare, usturoiul, 2 linguri de nuci și uleiul rămas într-un robot de bucătărie și procesați până la o pastă grosieră; condimentează după gust cu sare și piper. Puneți pesto-ul într-un castron și adăugați un strop mai mult ulei dacă pare prea uscat.Rulați un cuțit în jurul marginii cheesecake-ului și scoateți-l din tigaie. Împrăștiați frunzele de busuioc și nucile rămase tocate deasupra, apoi serviți tăiate în pene, cu pesto de roșii și o salată.Încercați aceste feluri de mâncare vegetariene pentru cină pe Food Republic: arogant Bastard ale Avocado Tacos Rețetă
Rețetă De Broccoli Și Brânză Penne
Rețetă Simplă De Tartă Cu Roșii