Cheesecake Cu Fudge Fierbinte
O porție conține 998 calorii, 12g de proteine, și 77g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți garnitură: crenguțe de mentă, zahăr, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă bine. Apăsați ferm pe partea inferioară și 2 1/2" în sus a unei tigaie cu formă de arc ușor unsă de 7".
Coaceți la 350 timp de 8 minute.
Scoateți-l pe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca. Reduceți temperatura cuptorului la 30
Combinați pătratele de ciocolată și 3/4 cană de unt într-o cratiță grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand amestecul este topit si neted, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Bateți crema de brânză la viteza medie a unui mixer electric până când este cremoasă.
Adăugați 3/4 cană zahăr; bate bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare. Se amestecă amestecul de ciocolată răcit.
Se toarnă în crusta pregătită.
Coaceți la 300 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până aproape gata. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake să se răcească în cuptor 30 de minute.
Scoateți-l pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Serviți cheesecake cu sos fierbinte de Fudge.