Cheesecake cu fructe de pădure într-un pahar
Berry cheesecake într-un pahar ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,3 USD pe porție. O porție conține 361 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mascarpone g tub, buton de unt, coajă de lămâie și biscuiți de gingernut. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Rețete similare includ Cheesecake Shot-Deserturi Din Sticlă, Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, și Vitralii Jello (de asemenea, cunoscut sub numele de sticlă spartă Jello).
Instrucțiuni
Aruncați murele, zahărul tos și 1 lingură de suc de lămâie într-o tigaie mică.
Se încălzește ușor timp de 3-4 minute sau până când boabele încep să izbucnească. Se lasă să se răcească.
Între timp, amestecați biscuiții zdrobiți și untul topit. Lingură în 2 pahare. Îndoiți ușor restul de suc de lămâie, coaja de lămâie și zahărul glazurat în mascarpone sau ricotta. Împărțiți brânza de lămâie între pahare, apoi lingurați peste mure și sucurile lor siropoase.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes
Cheesecake funcționează foarte bine cu Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling