Cheesecake Cu Dovleac Pecan

Cheesecake Cu Dovleac Pecan
Pumpkin Pecan Cheesecake este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 201 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, lapte evaporat, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cheesecake Cu Dovleac Pecan, Cheesecake Cu Dovleac Pecan, și Cheesecake Cu Dovleac Și Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zahărul și untul. Apăsați pe partea de jos și 3/4 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
2
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Coaceți la 400 de euro timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ou; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Răspândiți peste crustă. Într-un alt castron, combinați ouăle, dovleacul, laptele, zahărul, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea; se toarnă peste stratul de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Reduceți căldura la 350 CP.
8
Coaceți timp de 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus în stratul de dovleac iese curat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Se presară cu nuci pecan. Se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei înainte de tăiere. Puneți la frigider resturile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Snake River Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Snake River Late Harvest Riesling
Snake River Late Harvest Riesling
Fabricat din strugurii lăsați să atârne pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. 2011 are un nas de var cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista