Cheesecake Cu Dovleac Marmorat
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, Cheesecake Cu Dovleac Marmorat, și Cheesecake Cu Dovleac Marmorat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta de firimituri cu gingersnaps în loc de biscuiți graham, conform instrucțiunilor din rețeta separată. Preîncălziți cuptorul la 550 F.
Bateți împreună crema de brânză, zahărul și făina cu un mixer electric până se omogenizează și adăugați ouă întregi, câte 1, apoi vanilie, bătând la viteză mică până când fiecare ingredient este încorporat și răzuind bolul între adaosuri.
Transferați 2 1/2 căni de umplutură într-un alt castron și bateți gălbenușurile, condimentele și dovleacul în umplutura rămasă până se omogenizează.
Puneți tigaia cu formă de arc cu crustă într-o tigaie superficială.
Se toarnă jumătate din umplutura de dovleac în crustă, apoi jumătate din simplu. Repetați procedura cu umpluturile rămase (tigaia cu formă de arc va fi complet plină), stropind Câmpia, astfel încât o parte din umplutura de dovleac să fie încă vizibilă. Rotiți ușor o lingură mică o dată prin bătăi într-un model cu cifra opt, fără a atinge crusta.
Coaceți în tava de copt (pentru a prinde picături) în mijlocul cuptorului 12 minute sau până se umflă. Reduceți temperatura la 200 m. f și coaceți 30 de minute (nu deschideți cuptorul). Cupolați o bucată de folie ușor unsă peste tort și continuați să coaceți până când este în mare parte fermă (centrul va fi în continuare ușor clătinat când tigaia este agitată ușor), cu aproximativ 1 oră mai mult.
Rulați un cuțit în jurul marginii superioare a tortului pentru a slăbi și a se răci complet în tigaia cu formă de arc pe un suport. Rece, acoperit slab, cel puțin 6 ore.
Scoateți partea tigaiei și transferați tortul pe o farfurie. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Cheesecake păstrează, acoperit și răcit, 1 săptămână.