Cheesecake Cu Dovleac I

Cheesecake Cu Dovleac I
Cheesecake de dovleac i este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, cremă de brânză, coji de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună crema de brânză și zahărul, adăugați dovleacul și condimentele. Bateți ouăle pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
OuăOuă
3
Adăugați sare. Bateți până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Se toarnă aluatul uniform în cele două coji de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
6
Lăsați să se răcească apoi acoperiți cu topping bătut, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista