Cheesecake Cu Dovleac

Cheesecake de dovleac necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 658 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, dovleac solid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Periați interiorul unei tigaie cu formă de arc de 10 inci cu 1 linguriță de unt înmuiat.
Amestecați firimiturile de cracker graham, scorțișoara, 1/4 cană zahăr alb și 1/4 cană unt topit împreună într-un castron până se încorporează. Apăsați amestecul în partea inferioară a tăvii cu arc.
Bateți crema de brânză și 1 1/2 cană de zahăr alb împreună într-un castron până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă smântâna, dovleacul, 2 lingurițe de extract de vanilie și condimentele de plăcintă cu dovleac până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste crusta de cracker graham.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cheesecake-ul este setat la mijloc, 1 1/2 ore.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute sau lăsați-l pe raftul cuptorului cu ușa întredeschisă până la câteva ore.
Bateți smântâna, 1/2 cană de zahăr și 2 lingurițe de extract de vanilie împreună într-un castron până se omogenizează.
Se toarnă topping de smântână peste cheesecake. Se răcește la frigider înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 3 ore.