Cheesecake Cu Dovleac

Cheesecake Cu Dovleac
Cheesecake de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.18 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, mascarpone, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Bateți 1 cană de făină universală, bicarbonat de sodiu,1/4 linguriță de sare și scorțișoară într-un castron mediu; pune deoparte.Folosind un mixer electric, bateți zahărul și6 linguri de unt într-un castron mediu până când este ușorși pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou, melasă și ghimbir. Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat ingrediente uscate, bătând doar pentru a amesteca. Formați aluatul într-o minge; aplatizați într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
GhimbirGhimbir
AluatAluat
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Aranjați rafturile în treimile de sus și de jos ale cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți aluatul de linguri rotunjite și împărțiți între foile de copt pregătite, distanțate la 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când fursecurile sunt maro-aurii, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați prăjiturile să se răcească pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Măcinați mărunt fursecurile într-un robot de bucătărie.Măsurați 1 3/4 căni firimituri pentru crustă; rezervațiorice firimituri rămase pentru alta use.DO înainte: se poate face cu 1 lună înainte.Păstrați firimiturile etanșe la congelator. Reveniți latemperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de formă a arcului cu folie. Folie de unt. Înfășurați bine în afarade tigaie cu folie (pentru a crea o etanșare etanșă la apă în timpul coacerii), apăsând ridurile plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Se topește restul de 4 linguri de unt într-un micoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
8
Bateti rezervat 1 3/4 cani gingersnapcrumbs, restul de 1 lingura faina, 1/2 lingurita sare si zahar brun intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Se adaugă untul topit și se amestecă amestecul până Labine combinate. Apăsați firimiturile în partea de josde tigaie pregătită. Congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
11
Coaceți până cândcrusta este parfumată și setată, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de euro F. pur și simplu, mascarpone, zahăr, gălbenușuri de ou,1 ou și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până lanetedă. Răzuiți cea mai mare parte a umpluturii de ricotta într-un castron mare, lăsând aproximativ 1/2 cană de umplutură în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Brânză RicottaBrânză Ricotta
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați restul de ou, pumpkinpur corkule, zahăr brun, smântână,scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cardamom și restul de 1/4 linguriță de sare la procesor; pur corkule până se omogenizează.Răsturnați umplutura de dovleac într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă umplutura de ricotta peste crusta răcită. Spoonpovle de umplere peste. Folosind o lingură, ușorfată cele 2 umpluturi în 6-7 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Puneți tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
5
Adăugațiapă fierbinte pentru a veni la jumătatea părților din cakepan. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți tortul timp de 1 oră. Deschideți folia cu atențiepentru a elibera aburul. Resigilați folia și continuați să coaceți, deschizând folia pentru a elibera abur la fiecare 15 minute, până când cheesecake este setat în jurul marginilor și se agită ușor în centrucând este împins, cu 45 de minute–cu 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.Desfaceți cu grijă folia exterioară din tigaie. Chillcake cel puțin 6 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.Rulați un cuțit subțire în interiorul tigaiei pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista