Cheesecake de dovleac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 470 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.18 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, mascarpone, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.
Instrucțiuni
1
Bateți 1 cană de făină universală, bicarbonat de sodiu,1/4 linguriță de sare și scorțișoară într-un castron mediu; pune deoparte.Folosind un mixer electric, bateți zahărul și6 linguri de unt într-un castron mediu până când este ușorși pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ou, melasă și ghimbir. Cu mixerul la viteză mică, adăugați treptat ingrediente uscate, bătând doar pentru a amesteca. Formați aluatul într-o minge; aplatizați într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Melasă
Unt
Ghimbir
Aluat
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Aranjați rafturile în treimile de sus și de jos ale cuptorului; preîncălziți la 350 buc.F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți aluatul de linguri rotunjite și împărțiți între foile de copt pregătite, distanțate la 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
3
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când fursecurile sunt maro-aurii, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Lăsați prăjiturile să se răcească pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
5
Măcinați mărunt fursecurile într-un robot de bucătărie.Măsurați 1 3/4 căni firimituri pentru crustă; rezervațiorice firimituri rămase pentru alta use.DO înainte: se poate face cu 1 lună înainte.Păstrați firimiturile etanșe la congelator. Reveniți latemperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de formă a arcului cu folie. Folie de unt. Înfășurați bine în afarade tigaie cu folie (pentru a crea o etanșare etanșă la apă în timpul coacerii), apăsând ridurile plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
7
Se topește restul de 4 linguri de unt într-un micoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
8
Bateti rezervat 1 3/4 cani gingersnapcrumbs, restul de 1 lingura faina, 1/2 lingurita sare si zahar brun intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Se adaugă untul topit și se amestecă amestecul până Labine combinate. Apăsați firimiturile în partea de josde tigaie pregătită. Congelați timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Așezați tigaia pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
11
Coaceți până cândcrusta este parfumată și setată, 20-25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de euro F. pur și simplu, mascarpone, zahăr, gălbenușuri de ou,1 ou și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie până lanetedă. Răzuiți cea mai mare parte a umpluturii de ricotta într-un castron mare, lăsând aproximativ 1/2 cană de umplutură în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Gălbenuș De Ou
Brânză Ricotta
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
Cuptor
2
Adăugați restul de ou, pumpkinpur corkule, zahăr brun, smântână,scorțișoară, ghimbir, nucșoară, cardamom și restul de 1/4 linguriță de sare la procesor; pur corkule până se omogenizează.Răsturnați umplutura de dovleac într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Dovleac
Ghimbir
Nucșoară
Cremă
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă umplutura de ricotta peste crusta răcită. Spoonpovle de umplere peste. Folosind o lingură, ușorfată cele 2 umpluturi în 6-7 locuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Puneți tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
5
Adăugațiapă fierbinte pentru a veni la jumătatea părților din cakepan. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
6
Coaceți tortul timp de 1 oră. Deschideți folia cu atențiepentru a elibera aburul. Resigilați folia și continuați să coaceți, deschizând folia pentru a elibera abur la fiecare 15 minute, până când cheesecake este setat în jurul marginilor și se agită ușor în centrucând este împins, cu 45 de minute–cu 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
7
Scoateți tigaia de tort din tigaia de prăjire.Desfaceți cu grijă folia exterioară din tigaie. Chillcake cel puțin 6 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.Rulați un cuțit subțire în interiorul tigaiei pentru a elibera tortul.