Cheesecake Cu Dovleac

Această rețetă face 16 porții cu 405 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, ouă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. vas de grăsime 9-inch springform tigaie cu scurtare. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker, 2 linguri de zahăr granulat și untul topit. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos a tigaiei. Înfășurați folia în afara tigaiei pentru a preveni picăturile.
Coaceți crusta timp de 8 până la 10 minute sau până când este setată. Se răcește 5 minute la temperatura camerei. Se dă la frigider aproximativ 5 minute sau până se răcește complet.
Între timp, într-un alt castron mic, amestecați făina, condimentul plăcintei cu dovleac, țuica și dovleacul; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți treptat în zahăr brun și 2/3 cană zahăr granulat până se omogenizează. La viteză mică, bateți în 1 ou la un moment dat doar până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează.
Se toarnă umplutura peste crustă.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când este setat, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe grătar 30 de minute. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Îndepărtați cu grijă partea tigaiei înainte de a tăia cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.