Cheesecake Cu Dovleac

Cheesecake Cu Dovleac
Această rețetă face 16 porții cu 405 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, ouă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 325 F. vas de grăsime 9-inch springform tigaie cu scurtare. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de cracker, 2 linguri de zahăr granulat și untul topit. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos a tigaiei. Înfășurați folia în afara tigaiei pentru a preveni picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
ScurtareaScurtarea
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Coaceți crusta timp de 8 până la 10 minute sau până când este setată. Se răcește 5 minute la temperatura camerei. Se dă la frigider aproximativ 5 minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Între timp, într-un alt castron mic, amestecați făina, condimentul plăcintei cu dovleac, țuica și dovleacul; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți treptat în zahăr brun și 2/3 cană zahăr granulat până se omogenizează. La viteză mică, bateți în 1 ou la un moment dat doar până se omogenizează. Bateți treptat în amestecul de dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Zahăr BrunZahăr Brun
DovleacDovleac
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
5
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când este setat, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Se răcește în tigaie pe grătar 30 de minute. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Îndepărtați cu grijă partea tigaiei înainte de a tăia cheesecake. A se păstra acoperit la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista