Cheesecake Cu Dovleac

Cheesecake de dovleac necesită aproximativ 7 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 523 calorii. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă $1.53 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, condimente de plăcintă cu dovleac, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. căptușiți fundul unei tigaie cu arc de 9 inci cu folie și pulverizați ușor cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, untul, zahărul granulat și condimentul de plăcintă cu dovleac. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii pregătite.
Coaceți timp de 7 până la 8 minute. Se răcește pe grătar timp de aproximativ 10 minute.
Începeți să fierbeți o oală mare de apă pentru baia de apă.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau într-un castron mare cu un mixer electric, combinați crema de brânză, zahărul granulat și zahărul brun până devine pufos; aproximativ 3 minute.
Adăugați ouă, dovleac și smântână grea, amestecați până se încorporează complet; răzuind părțile laterale ale bolului după cum este necesar. În cele din urmă, adăugați condimente de vanilie și plăcintă cu dovleac și amestecați până se combină bine.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Puneți tigaia într-o tigaie mai mare și turnați apă clocotită în tigaia mai mare până la jumătatea părții laterale a tigaiei cu cheesecake. (Vezi video de mai sus pentru mai multe sfaturi)
Coaceți 60 de minute, marginile vor părea a fi setate, dar centrul va avea în continuare niște jiggle. În acest moment, închideți ușa cuptorului, opriți focul și lăsați să se odihnească în cuptorul de răcire timp de o oră. După ce a trecut o oră, scoateți cu grijă cheesecake-ul din Baia de apă și puneți-l pe un suport de răcire pentru a se răci complet. Odată ce tortul este complet răcit, puneți-l în frigider timp de cel puțin 6 ore.