Cheesecake Cu Căpșuni Adânci
Această rețetă face 10 porții cu 527 calorii, 6g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr tos, biscuiți digestivi, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Prăjit, Cheesecake Cu Ciocolată Neagră Adâncă, și Final Fantezie Prajit Cu Branza.
Instrucțiuni
Zdrobiți biscuiții într-un castron cu capătul unui sucitor până când sunt firimituri fine, apoi amestecați în untul topit.
Se toarnă amestecul într-o formă de tort cu fund liber de 20 cm și se apasă ferm. Pop în frigider până când aveți nevoie de ea.
Bateți mascarpone și cremă dublă până se îngroașă.
Bateți căpșunile cu zahărul și vanilia, până se omogenizează.
Îndoiți amestecul de căpșuni în cremă până se combină bine, apoi turnați peste baza de biscuiți și reveniți la frigider pentru o oră bună.
Completați cheesecake-ul cu câteva căpșuni rezervate și presărați.Notă: Deși cheesecake-ul a fost delicios, a fost destul de moale. Data viitoare când o voi face, voi adăuga niște gelatină în stil veggie pentru un set mai ferm, dar puteți reduce cantitatea de căpșuni adăugate în schimb.