Cheesecake Cu Cremă Boston
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr granulat, amestec de tort, topping de bici rece și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cheesecake Cu Cremă Boston, Cheesecake Cu Cremă Boston, și Boston Plăcintă Cu Cremă Cheesecake.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se toarnă într-o tigaie cu formă de arc de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Mișto.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează bine.
Adăugați smântână; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Se toarnă peste stratul de tort în tigaie.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei.
Cuptor cu microunde bici rece și ciocolată în castron cu microunde pe mare 1 la 1-1 / 2 min. sau până când ciocolata este complet topită și amestecul este amestecat, amestecând după fiecare minut. Se răcește 15 min.; se toarnă încet peste cheesecake. Refrigerați 4 ore.