Cheesecake Cu Cremă Boston
Dacă $1.02 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Boston Cream Cheesecake ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. O porție conține 408 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, extract de vanillan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Boston Plăcintă Cu Cremă Cheesecake, Cheesecake Cu Cremă Boston, și Cheesecake Cu Cremă Boston pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului și coaceți într-o tigaie rotundă unsă de 9 inci. Notă: așezați tigaia pe o foaie de copt pentru a prinde picăturile. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească completely.In un bol mare de amestecare, bateți crema de brânză, vanilia și zahărul până se omogenizează bine. Reduceți viteza la minim și adăugați smântâna, apoi amestecați ouăle (folosind în continuare viteză mică și având grijă să nu exagerați).
Se toarnă acest amestec peste tort.
Coaceți timp de 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi slăbiți de pe jantă și îndepărtați janta făcută. Notă: după 35 de minute, tort ar trebui să fie încă un fel de jiggly în centru. Se va întări pe măsură ce se răcește și se răcește.Când tortul este complet rece, pregătiți glazura. Măsurați-vă toate ingredientele și pregătiți-le și luați cele 2 linguri de apă într-o ceașcă de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde. Asigurați-vă că Cerneți zahărul pudră, mai ales dacă nu cântăriți 3,4 ounces.In o cratiță medie, topiți untul la foc mediu. Reduceți focul la minim și adăugați ciocolata tocată. Se amestecă până se omogenizează. Între timp, încălziți apa în ceașca sigură pentru cuptorul cu microunde până la fierbere.
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc și adăugați apă clocotită și zahăr pudră. Se amestecă bine, apoi se adaugă vanilia și se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă deasupra tortului și se răcește câteva ore.