Cheesecake cu citrice cu fructe de padure
Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 455 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de portocală, zmeură, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de citrice și fructe de pădure, Tort de vin cu parfum de citrice cu fructe de padure proaspete, și Cheesecake cu fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Cuptor de căldură la 375 F. ungere ușor 10-inch springform pan. În castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei, folosind mâinile. Apăsați o treime din amestec uniform pe fundul tigaiei. Apăsați amestecul rămas la jumătatea părții tigaiei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1 3/4 căni de zahăr, 3 linguri de făină, coaja de portocală, coaja de lămâie și sarea cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. Bateți ouăle, 2 gălbenușuri de ou și 1/4 cană de frișcă, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Se toarnă în crusta coaptă (tigaia va fi plină).
Reduceți temperatura cuptorului la 300 F.
Coaceți cu aproximativ 35 de minute mai mult sau până când centrul este setat. (Nu introduceți un cuțit, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Opriți cuptorul și lăsați cheesecake în cuptor 15 minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire; acoperiți și continuați să refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați cu grijă partea tigaiei. Într-un castron mic răcit, bateți 3/4 cană frișcă cu mixer electric la viteză mare până la rigidizare.
Întindeți frisca deasupra cheesecake-ului.
Se ornează cu zmeură. A se păstra la frigider.