Cheesecake cu ciocolată dublă

Cheesecake cu ciocolată dublă
Cheesecake dublu de ciocolată durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 373 calorii. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită lapte, Extract de vanillan, smântână cu oală și zahăr auriu. 1998 oamenii au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cheesecake Cu Ciocolată Dublă, Cheesecake cu ciocolată dublă PHILADELPHIA, și Cupe Duble De Cheesecake Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tapetați baza unei forme de arc de 25 cm cu pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Amestecați untul topit și firimiturile de biscuiți până se omogenizează bine, apoi apăsați ferm pe baza cositorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
4
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Rotiți temperatura cuptorului până la 240C / ventilator 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Bateți crema de brânză și zahărul cu un tel electric până la neted și cremos, apoi amestecați cacao, vanilie, Tia Maria, ouă, smântână acrită și jumătate din ciocolata topită. Se amestecă suficient lapte în ciocolata rămasă pentru a face o consistență a sosului, apoi se lasă deoparte până se pregătește să decoreze cheesecake-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Puneți puțin unt topit pe niște hârtie de bucătărie și folosiți-l pentru a unge părțile laterale ale formei de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
8
Se toarnă amestecul de brânză, apoi se netezește blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9
Coaceți timp de 10 minute, apoi reduceți focul la 110c/ventilator 90C/gaz timp de 25-30 de minute. Umplutura trebuie setată, dar cu o oscilație în centru. Opriți cuptorul, deschideți ușa o fisură, apoi lăsați cheesecake să se răcească în cuptor timp de 2 ore. Se răcește până este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Pentru a decora cheesecake-ul, scoateți-l cu grijă din tablă și îndepărtați hârtia de căptușeală de la bază. Bateți ușor smântâna până își păstrează forma, apoi rotiți-o deasupra și stropiți cu sosul de ciocolată rezervat, ondulând sosul prin smântână cu capătul unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
11
Serviți ca atare sau grămezi cu bucle de ciocolată. Pentru a face buclele de ciocolată: rulați ferm un cojitor de cartofi pivotant pe spatele neted al unei plăci de ciocolată, astfel încât buclele de fulgi de ciocolată să se îndepărteze de bară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista