Cheesecake Cu Ciocolată Din Catifea
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu ciocolată, margarină, vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată, Cheesecake de catifea roșie cu ciocolată pentru doi, și Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191° dacă utilizați o tigaie argintie de 8 inci (sau la350 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 8 inci). Zdrobiți 20 de fursecuri; se amestecă cu margarină. Apăsați ferm pe partea inferioară a tigaiei. Stai 10 cookie-uri rămase în jurul partea de tigaie; retrase din circuitul agricol.
Rezervați 2 Linguri. de zahăr. Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă.
Adăugați zahărul rămas, cacao și 1 linguriță. de vanilie; se amestecă bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Se toarnă peste crustă. Acoperiți blaturile de fursecuri cu o bandă de folie pentru a preveni suprasolicitarea.
Coaceți 50 de minute sau până când cheesecake-ul este umflat și aproape așezat în centru.
Se amestecă rezervat 2 linguri. zahăr, smântână și restul de 1/2 linguriță. vanilie până se omogenizează bine; se întinde uniform peste cheesecake. Reveniți la cuptor; coaceți încă 10 minute. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.