Cheesecake Cu Ciocolată Din Catifea

Cheesecake Cu Ciocolată Din Catifea
Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 195 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu ciocolată, margarină, vanilie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată, Cheesecake de catifea roșie cu ciocolată pentru doi, și Cheesecake Cu Catifea De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191° dacă utilizați o tigaie argintie de 8 inci (sau la350 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 8 inci). Zdrobiți 20 de fursecuri; se amestecă cu margarină. Apăsați ferm pe partea inferioară a tigaiei. Stai 10 cookie-uri rămase în jurul partea de tigaie; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Rezervați 2 Linguri. de zahăr. Bateți crema de brânză într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până când este cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați zahărul rămas, cacao și 1 linguriță. de vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Se toarnă peste crustă. Acoperiți blaturile de fursecuri cu o bandă de folie pentru a preveni suprasolicitarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți 50 de minute sau până când cheesecake-ul este umflat și aproape așezat în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se amestecă rezervat 2 linguri. zahăr, smântână și restul de 1/2 linguriță. vanilie până se omogenizează bine; se întinde uniform peste cheesecake. Reveniți la cuptor; coaceți încă 10 minute. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. Se da la frigider 4 ore sau peste noapte. Păstrați restul de cheesecake la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista