Cheesecake Cu Ciocolată Albă Din New York

Cheesecake Cu Ciocolată Albă Din New York
Cheesecake cu ciocolată albă din New York necesită în jur 7 ore de la început până la sfârșit. O porție conține 367 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 2,42 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Ciocolată Albă Din New York, Cheesecake cu ciocolată în stil New York, și Japoneză-New York Fusion Green Tea Chocolate Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o foaie pătrată de folie de 12 inci pe raft sub suportul cuptorului central în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Cuptorul de căldură la 325 F. În castron mediu, combinați ingredientele de crustă; se amestecă bine. Apăsați în partea de jos și aproximativ 1 inch în sus laturile de unsoare 10-inch springform pan. Refrigerați în timp ce pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe1 Vânătă Mică (450 G), Curățată De Coajă și Tăiată Cubulețe
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Adăugați rapid chipsuri topite, frișcă și vanilie; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
5
Se toarnă în tigaie căptușită cu crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
6
Se coace la 325 F. timp de 55 până la 65 de minute sau până când marginile sunt setate; Centrul cheesecake-ului va fi moale. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Lăsați cheesecake-ul să stea la cuptor timp de 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Scoateți cheesecake-ul din cuptor. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 oră sau până se răcește complet. Îndepărtați cu grijă părțile laterale ale tigaiei. La frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
9
Într-o cratiță mică, combinați chipsurile de ciocolată, 1 lingură de unt și apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
10
Lăsați să stea 5 minute.
11
Bateți amestecul de ciocolată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Adăugați 3/4 cană zahăr și sirop de porumb; se amestecă bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim; fierbeți 8 minute fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
13
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță de vanilie în sos de ciocolată. Se răcește 15 minute, amestecând frecvent. Sosul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
14
Serviți cheesecake cu sos. Păstrați cheesecake și sos în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui1-1/4 Căni De Vin Alb Sau Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista