Cheesecake Cu Ciocolată
Această rețetă servește 10 și costă 1,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 443 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză fără grăsimi, chipsuri de ciocolată, firimituri de prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată Cip Cheesecake Dip, Cheesecake Cu Ciocolată, și Cheesecake Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile și untul topit. Bateți uniform pe fund și aproximativ 3/4 inch în sus pe partea laterală a unui cheesecake sau a unei tigaie de tort de 8 inci cu margine detașabilă (cel puțin 1 3/4 in. adânc).
Într-un robot de bucătărie sau castron, învârtiți sau bateți crema de brânză, laptele, albușurile de ou și vanilia până când sunt foarte netede. Se amestecă 1/4 cană chipsuri de ciocolată.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită. Presărați uniform aluatul cu chipsurile de ciocolată rămase.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul se agită doar ușor în centru când este agitat ușor, aproximativ 30 de minute.
Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și marginea tigaiei. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 2 1/2 ore.
Serviți sau, dacă faceți înainte, înfășurați etanș când se răcește și se răcește până la 2 zile.
Scoateți marginea tigaiei și tăiați tortul în pene.