Cheesecake Cu Ciocolată

Cheesecake Cu Ciocolată
Cheesecake de ciocolată necesită în jur 13 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 504 calorii. 723 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ciocolată semidulce, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake cu trufe de ciocolată (moarte prin ciocolată!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a face baza, procesați biscuiții graham pentru a face firimituri aspre și apoi adăugați untul și cacao. Procesați din nou până când face firimituri umede, aglomerate și apoi răsturnați-le în tigaie. Apăsați firimiturile în fundul tigaiei pentru a face o bază uniformă și puneți-le în congelator în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți un ibric la fiert.
4
Topiți ciocolata fie într-un cuptor cu microunde, fie într-un cazan dublu și lăsați-o deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
5
Bateți crema de brânză pentru a o înmuia, apoi adăugați zahărul și puterea de cremă, bătând din nou pentru a combina. Bateți ouăle întregi și apoi gălbenușurile și smântâna. În cele din urmă adăugați cacao dizolvată în apă fierbinte și ciocolată topită și amestecați într-un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
6
Scoateți cositorul cu formă de arc din congelator și tapetați exteriorul cositorului cu un strat bun de folie alimentară, apoi un alt strat de folie puternică peste acesta. Acest lucru îl va proteja de baia de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați forma de arc într-o tigaie și turnați umplutura de cheesecake. Umpleți tigaia de prăjire cu apă fiartă doar pentru a ajunge la jumătatea drumului până la forma de tort și coaceți la cuptor timp de 45 de minute până la 1 oră. Partea superioară a cheesecake-ului ar trebui să fie setată, dar partea inferioară ar trebui să aibă încă o oscilație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake De UmplereCheesecake De Umplere
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
8
Îndepărtați folia și folia alimentară și așezați cheesecake-ul în cositorul său pe un suport pentru a se răci. Puneți la frigider odată ce nu mai este fierbinte și lăsați să se fixeze, acoperit cu plastic peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Lăsați-l să-și piardă frigul înainte de a desface cheesecake-ul pentru a servi.
10
Pentru a face sosul de ciocolată: topiți foarte ușor ciocolata tocată, smântâna și siropul. Când ciocolata s-a topit aproape, scoateți focul și amestecați-l într-un sos neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
11
Lăsați-l să se răcească puțin și turnați-l peste cheesecake-ul cu ciocolată pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista