Cheesecake Cu Ciocolată

Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Un amestec de făină, zahăr pudră, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake-acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163° dacă utilizați tigaie argintie de 9 inci (sau la300 dacă utilizați o tigaie întunecată antiaderentă de 9 inci).
Se amestecă firimiturile de napolitane și margarina până se omogenizează bine. Apăsați ferm pe partea de jos a tigaie; retrase din circuitul agricol.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați 1/2 cană de smântână, zahărul granulat, pudra de cacao, făina și vanilia; bate până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză mică după fiecare adăugare doar până la amestecare.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul sau spatula în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a îndepărta marginea tigaiei. La frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se amestecă restul de 3/4 cană smântână și zahărul pudră.
Serviți cu lingură peste cheesecake. Păstrați restul de cheesecake la frigider.