Cheesecake Cu Caș De Lămâie
Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 333 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coajă de lămâie, cremă de brânză, caș de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake Cu Caș De Lămâie, Meyer Lemon Curd Cheesecake, și Cheesecake Cu Coajă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Amestecați firimiturile de prăjituri, 1 linguriță de coajă de lămâie și untul. Apăsați uniform în partea de jos și în sus a tăvii cu formă de arc, 9X3 inci.
Bateți crema de brânză într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți treptat zahărul, cașul de lămâie și restul de 1 linguriță de coajă de lămâie până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când centrul este setat; se răcește 30 de minute. Rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi. Refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Scoateți partea din tigaie.