Cheesecake Cu Cartofi Dulci

Cheesecake Cu Cartofi Dulci
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 98 cenți pe porție. O porție conține 448 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr granulat, unt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cheesecake Cu Cartofi Dulci, Cheesecake Cu Cartofi Dulci, și Cheesecake Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină, 1/2 cană de unt, 1/4 cană de zahăr, 1/2 linguriță de scorțișoară și gălbenușul de ou până când amestecul formează o bilă. Pat aproximativ două treimi din aluat pe partea de jos numai de 10-inch springform pan (cu partea îndepărtată) pentru a face crusta de jos 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta începe să se rumenească în jurul marginii. Reduceți temperatura cuptorului la 149°. atașați partea la tigaie. Bateți aluatul rămas la aproximativ 1 inch în interiorul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, bateți cartofii dulci, 1 lingură de unt, 1 linguriță de scorțișoară, nucșoara și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză și 1 cană de zahăr la viteză medie aproximativ 1 minut sau până se omogenizează. Bateți în amestecul de cartofi dulci la viteză mică aproximativ 1 minut sau până la amestecare. Bateți ouăle, pe rând. Puneți aluatul în crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
TigaieTigaie
4
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mai mare pe raftul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
5
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie mai mare la o treime din înălțimea tigaie springform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Coaceți cheesecake aproximativ 1 oră și 30 de minute, adăugând apă foarte fierbinte în tigaia mai mare, după cum este necesar, până când centrul este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Între timp, într-un castron mic, amestecați făina, zahărul brun, untul și scorțișoara până se sfărâmă. Se amestecă nucile pecan. Puneți deoparte toppingul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Presărați Topping peste cheesecake.
9
Coaceți cu aproximativ 30 de minute mai mult sau până când toppingul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tava de apă. Cheesecake rece 30 de minute. Slăbiți partea din tigaie; scoateți. Refrigerați neacoperit 3 până la 4 ore sau până la răcire. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista