Cheesecake Cu Caramel De Dovleac
Cheesecake-ul cu caramel de dovleac necesită aproximativ 4 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 585 calorii, 9g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, bomboane de caramel, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Toffee-Cheesecake cu dovleac, Toffee-Cheesecake Cu Dovleac, și Cheesecake Crocant Cu Caramel De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul într-un castron mic. Apăsați pe partea inferioară și de 1 inch în sus a tăvii cu arc de 9 inci.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute (nu lăsați să se rumenească). Se răcește pe grătar timp de 10 minute.
Pentru Cheesecake: bateți crema de brânză și zahărul brun într-un castron mare de mixer până la crem.
Adăugați dovleacul, laptele evaporat, ouăle, amidonul de porumb și scorțișoara; bate bine.
Coaceți timp de 60 până la 65 de minute sau până când marginea este setată, dar centrul încă se mișcă ușor.
Scoateți din cuptor; se acoperă cu bucăți de bomboane de caramel.
Combinați smântâna, zahărul granulat și extractul de vanilie într-un castron mic; se amestecă bine.
Se întinde peste cheesecake cald.
Coaceți timp de 8 minute. Se răcește complet în tigaie pe grătar. Se da la frigider cateva ore sau peste noapte.
Scoateți partea laterală a tăvii cu arc.
Stropiți cu topping de caramel înainte de servire.