Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată

Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Cheesecake cu Caramel de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 920 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 31%. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
3
Se toarnă amestecul de caramel/pecan topit și se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Pentru a face umplutura de Caramel: într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se omogenizeaza. Se amestecă pecanele tocate. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
5
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Îndoiți 1/3 din umplutură în ciocolata topită, apoi turnați amestecul de ciocolată înapoi în umplutură și amestecați până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați o tigaie cu apă pe raft sub cheesecake în timp ce se coace pentru a nu se crăpa. Se răcește în cuptor cu ușa crăpată deschisă. La frigider cu cel puțin 5 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista