Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Cheesecake cu Caramel de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 920 calorii, 13g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de excelent scor spoonacular de 31%. Încercați Cheesecake cu Mascarpone de ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul și untul topit.
Se amestecă bine și se apasă în partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inch.
Se toarnă amestecul de caramel/pecan topit și se răcește timp de 30 de minute.
Pentru a face umplutura de Caramel: într-o cratiță mică, combinați caramelele și laptele. Gatiti la foc mic, amestecand, pana se omogenizeaza. Se amestecă pecanele tocate. Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și vanilia până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând. Îndoiți 1/3 din umplutură în ciocolata topită, apoi turnați amestecul de ciocolată înapoi în umplutură și amestecați până nu rămân dungi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Așezați o tigaie cu apă pe raft sub cheesecake în timp ce se coace pentru a nu se crăpa. Se răcește în cuptor cu ușa crăpată deschisă. La frigider cu cel puțin 5 ore înainte de servire.