Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată
Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată, și Cheesecake Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de cracare graham și untul. Apăsați pe partea de jos a unui 9-in. tigaie cu formă de arc acoperită cu spray de gătit.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 5-10 minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Într-o cratiță mică la foc mic, amestecați caramelele și laptele până se omogenizează.
Se presară cu nuci pecan.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în ciocolată topită.
Adăugați ouă; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate.
Se toarnă peste stratul de caramel.
Așezați tigaia pe foaia de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 30-35 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult.
Se răcește timp de 4 ore sau peste noapte.
Scoateți părțile laterale ale tăvii. Refrigerați resturile.