Cheesecake Cu Busuioc Dulce
Cheesecake-ul cu busuioc dulce necesită aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta, sare de mare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, Cheesecake Cu Busuioc Sărat Și Brânză De Capră, și Oh Busuioc Dulce, O Cutie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc cu diametrul de 4 1/2 inch. Tapetați fundul tigaiei cu o bucată de hârtie pergament. Înfășurați exteriorul tigaiei cu o bucată de folie rezistentă.
Așezați brânza ricotta, crema de brânză și brânza de capră într-un robot de bucătărie. Puls
Adăugați zahărul, oul, gălbenușul de ou și sarea și amestecați până se omogenizează.
Adăugați busuiocul și pulsați până se încorporează.
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Așezați tigaia într-un vas de copt pătrat de 8 inci pe 8 inci.
Turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu la margini și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor (cheesecake-ul va deveni ferm când este răcit), aproximativ 50 de minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Scoateți tigaia cu formă de arc din vasul de copt și îndepărtați folia. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și refrigerați cheesecake-ul timp de cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Scoateți cheesecake-ul din tigaia cu formă de arc. Lăsați cheesecake - ul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 30 de minute.
Folosind o perie de patiserie, periați partea superioară a cheesecake-ului cu ulei de măsline extravirgin și serviți cu biscuiți asortați.
Sugestie de servire: biscuiți asortați .