Cheesecake Cu Busuioc Dulce

Cheesecake Cu Busuioc Dulce
Cheesecake-ul cu busuioc dulce necesită aproximativ 5 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.51 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 343 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză ricotta, sare de mare, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, Cheesecake Cu Busuioc Sărat Și Brânză De Capră, și Oh Busuioc Dulce, O Cutie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc cu diametrul de 4 1/2 inch. Tapetați fundul tigaiei cu o bucată de hârtie pergament. Înfășurați exteriorul tigaiei cu o bucată de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Așezați brânza ricotta, crema de brânză și brânza de capră într-un robot de bucătărie. Puls
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
până se amestecă.
5
Adăugați zahărul, oul, gălbenușul de ou și sarea și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
6
Adăugați busuiocul și pulsați până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
7
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați tigaia într-un vas de copt pătrat de 8 inci pe 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu la margini și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor (cheesecake-ul va deveni ferm când este răcit), aproximativ 50 de minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se răcească în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți tigaia cu formă de arc din vasul de copt și îndepărtați folia. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și refrigerați cheesecake-ul timp de cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Scoateți cheesecake-ul din tigaia cu formă de arc. Lăsați cheesecake - ul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
13
Folosind o perie de patiserie, periați partea superioară a cheesecake-ului cu ulei de măsline extravirgin și serviți cu biscuiți asortați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
14
Sugestie de servire: biscuiți asortați .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista